Billiga-parfymer

Köp parfym online

Hem > Köp parfym online

Köpa parfym online

Att köpa parfym online är en bra idé, då du ofta kan få ett lägre pris än i fysiska butiker – något som kommer sig av att de har stora partier och ofta enbart har ett lager utan fysiska butiker. Du kan dessutom lättare jämföra priser och sortiment på internet.

Denna sida innehåller sponsrat innehåll.

Här kan du köpa parfym online

Undrar du var du kan köpa parfym online? Det finns många webbutiker som specialiserar sig på parfym, men även mer generella butiker säljer också parfymer. Här kan du läsa om några olika butiker och om vad de har i sina sortiment.

Harmoniq.se

Hos Harmoniq.se kan du köpa parfym online, men också i butiken, belägen i Västerås. Harmoniq är en svensk webbutik som grundades 2007 och som fokuserar på olika produkter inom skönhet, hudvård, nagelvård, smink och parfym. Utöver webbshoppen och den fysiska butiken har de också en salong som du kan besöka, även den i Västerås. De vänder sig främst till kvinnor, med ett större utbud av parfymer för damer än för herrar, men de har också ett bra utbud med produkter riktade till män. I deras sortiment hittar vi inte bara dyra och exklusiva lyxparfymer som Acqua di Parma, Tom Ford och Giorgio Armani för den som vill unna sig något fint eller vill köpa en bra present att ge bort, utan också billigare parfymer för bara några hundralappar.

Parfym.se

Parym.se är en webbutik som grundades 2005, och som drivs av Parfym Sverige från Stockholm. De är en av de största webbutikerna för parfym, och är även verksamma i Finland. De har ett stort sortiment produkter, där parfym så klart är deras främsta område, men som även inkluderar andra produkter inom skönhet, hudvård, hårvård och smink. De vänder sig till såväl damer som herrar, med ett något större utbud parfymer för damer, och säljer både riktigt billiga parfymer för någon hundralapp eller mindre, och dyrare lyxparfymer från varumärken som Memo Paris, Creed, Gucci och Amouage. De har även regelbundet kampanjer, där du kan hitta även lyxiga parfymer för lägre priser eller i paket för ett lägre jämförelsepris än det ordinarie styckespriset.

Fyndiq.se

Fyndiq.se är en webbutik som till skillnad från vanliga webbutiker inte bara erbjuder produkter från ett eget sortiment – istället har de kontakter med hundratals andra butiker, och låter dig via Fyndiqs webbsida fynda bland bra erbjudanden från dessa. I och med detta har de ett mycket stort utbud som är till viss del föränderligt från dag till dag, och låter dig ofta hitta bra varor till bra priser. Något att tänka på med detta kan vara att varorna skickas från de olika butikerna, inte från Fyndiq själva, och att det ibland därmed kan ta upp till sexton dagar innan du får varorna – och om du beställer varor som kommer från flera olika butiker så kommer de att skickas i separata paket.

Bloomify.se

Bloomify.se är en webbutik som grundades 2010, som säljer produkter inom parfymeri, skönhet, hårvård, smink och annat. De har som fokus att erbjuda riktigt billiga produkter, något som inte bara innebär både att de har parfymer från billigare märken i sitt utbud, utan också att de ger riktigt bra priser även för lyxiga parfymer och att de ofta har stora reor och rabatter där det går att få parfymer mycket billigare än standardpriset. De vänder sig till både herrar och damer med sina parfymer, även om de har ett något större utbud av produkter för damer, med märken som Calvin Klein, Giorgio Armani, och Dolce & Gabbana, men också många fler. De säljer även testers – det vill säga parfymflaskor som var menade att användas som testexemplar i fysiska butiker.

Eleven.se

Eleven.se är en webbutik som grundades 2004 i Västervik, och som drivs av Youty Group (en sammanslagning av Blush, Eleven och Nordicfeel). De fokuserar på skönhetsprodukter i allmänhet, med smink, hudvård och hårvård utöver sitt utbud parfymer, och vänder sig till såväl damer som herrar. De har också ett unisexsortiment, som är mindre än de andra två grupperna, men som ändå har ett stort utbud. Du kan här hitta både riktigt billiga parfymer på under hundralappen och lyxiga och exklusiva parfymer för några tusentals kronor – men även de lyxiga parfymerna har ofta rabatter som gör dem mer lättillgängliga. De har även en särskild kategori kallad beauty outlet, där de säljer parfymer och andra typer av skönhetsprodukter med upp till 50% rabatt.

Lyko.se

Lyko.se är en webbutik som grundades 2003 – ursprungligen som komplement till frisörsalongen Hår & Skägg – som sedan har vuxit och blivit till den största delen av deras verksamhet, med försäljning av många olika produkter inom skönhet, hår- och hudvård, smink och parfymer. Utöver webbutiken, som vänder sig till kunder i norra Europa, har de även flera fysiska butiker i Sverige och en i Norge. I sin verksamhet vänder de sig till såväl damer som herrar, och har stora utbud för båda, men flest för damer. De har både riktigt billiga parfymer för någon hundralapp och neråt, och lyxiga sådana för några tusentals kronor, från märken som Creed och Amouage – det finns alltså ett stort spektrum för alla smaker och budgetar.

Kicks.se

Kicks.se är en webbutik som grundades 1991. De har sedan dess blivit en av de största butikerna i Norden inom skönhet, kosmetik, hårvård och parfymer, med butiker i Sverige, Norge och Finland. De har ett stort utbud av parfymer från både billigare lågprismärken och dyrare lyxiga parfymer. I deras utbud finns välkända märken som Tom Ford, Giorgio Armani, L’Oréal Paris och andra – men också Kicks egna märken, däribland Atelier Rouge, Beauty Act och Skin Treat. Kicks vänder sig till såväl herrar som damer, och har bra utbud för båda grupperna, men har fler som är särskilt inriktade till damer; de har också ett sortiment av unisexparfymer som passar lika bra till alla. Kicks är även en av de webbutiker inom parfym som har lägst gräns för fri frakt.